Резултати

еНаука >  Резултати >  Textural and sensory properties of spreads with sucrose and maltitol
Назив: Textural and sensory properties of spreads with sucrose and maltitol
Аутори: Petković, Marko M.  ; Pajin, Biljana  ; Tomić, Jelena  ; Torbica, Aleksandra  ; Šereš, Zita I.  ; Zarić, Danica  ; Šoronja-Simović, Dragana M.  
Година: 2012
Публикација: Hemijska industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Savez hemijskih inženjera
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 66 br. 3 str. 385-394
DOI: 10.2298/HEMIND110902094P
WoS-ID: 000310493000012
Scopus-ID: 2-s2.0-84865630689
VBS COBISS: 41884943
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2183
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2183
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/15393
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19635
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/565316
Пројекат: Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi uljarica (RS-31014)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

5
SCOPUSTM
4
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца