Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Posibilities for the production of meat and meat products with improwed nutritional and functional value
Naziv: Posibilities for the production of meat and meat products with improwed nutritional and functional value
Autori: Živković, Dušan  ; Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola Z.  
Godina: 2013
Publikacija: 10th International Symposium Modern Trends in Livestocks Production
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Pretraži identifikator
Izdavač: Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
Kolacija: str. 188-199
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/566808
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.