Резултати

еНаука >  Резултати >  Posibilities for the production of meat and meat products with improwed nutritional and functional value
Назив: Posibilities for the production of meat and meat products with improwed nutritional and functional value
Аутори: Živković, Dušan  ; Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola Z.  
Година: 2013
Публикација: 10th International Symposium Modern Trends in Livestocks Production
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 188-199
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/566808
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.