Резултати

еНаука >  Резултати >  Acceptability of bread supplemented with yeast extract to consumers
Назив: Acceptability of bread supplemented with yeast extract to consumers
Аутори: Filipović, Vladimir  ; Filipović, Jelena  ; Petković, Marko  ; Pezo, Lato  ; Košutić, Milenko  ; Vučurović, Vesna  
Година: 2022
Публикација: Acta agriculturae Serbica
ISSN: 0354-9542 Acta agriculturae Serbica Претражи идентификатор
Издавач: Čačak: University of Kragujevac, Faculty of Agronomy
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 27 br. 53 str. 3-7
DOI: 10.5937/AASer2253003F
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/878
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/297
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571377
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/14631
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца