Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical and microbial evaluation of biscuits made from wheat flour substituted with wheat sprouts
Назив: Chemical and microbial evaluation of biscuits made from wheat flour substituted with wheat sprouts
Аутори: Đurović V.  ; Radovanović, Mirjana  ; Mandic L.  ; Knežević D.  ; Zornić V.  ; Dukić D. 
Година: 2021
Публикација: Food Science and Technology International
ISSN: 1082-0132 Food Science and Technology International Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 27 br. 2 str. 172-183
DOI: 10.1177/1082013220942441
WoS-ID: 000552097400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85088500832
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/12565
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/574675
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

12
SCOPUSTM
3
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.