Naziv: | Authenticity assessment of cultivated berries via phenolic profiles of seeds |
Autori: | Krstić, Đurđa D. ; Ristivojević, Petar ; Gašić, Uroš M. ; Lazović, Mila ; Fotirić-Akšić, Milica M. ; Milivojević, Jasminka ; Morlock, Gertrud E.; Milojković-Opsenica, Dušanka ; Trifković, Jelena ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Godina: | 2023 |
Publikacija: | Food Chemistry |
ISSN: | 0308-8146 Food Chemistry Pretraži identifikator |
Izdavač: | Elsevier |
Tip rezultata: | Naučni članak |
Kolacija: | vol. 402 str. 134184-134184 |
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2022.134184 |
WoS-ID: | 000872526400011 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85138451193 |
PMID: | 36152555 |
URI: | http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/5162 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5633 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/576308 |
Projekat: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) |
M-kategorija: | 21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti |