Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterisation and preliminary lipid-lowering evaluation of Lactobacillus isolated from a traditional Serbian dairy product
Назив: Characterisation and preliminary lipid-lowering evaluation of Lactobacillus isolated from a traditional Serbian dairy product
Аутори: Zavišić, Gordana  ; Ristić, Slavica  ; Petričević, Saša  ; Novaković Jovanović, Jelena; Radulović, Željka; Petković, Branka  ; Strahinić, Ivana  ; Piperski, Vesna
Година: 2015
Публикација: Beneficial Microbes
ISSN: 1876-2883 BENEFICIAL MICROBES Претражи идентификатор
Издавач: Wageningen : Wageningen Academic Publishers
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 6 br. 1 str. 119-128
DOI: 10.3920/BM2014.0018
WoS-ID: 000354633300012
Scopus-ID: 2-s2.0-84920970045
PMID: 24889894
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/577044
https://www.wageningenacademic.com/doi/abs/10.3920/BM2014.0018
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/888
https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/2067
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131424&source=eNauka&language=en
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

2
SCOPUSTM
3
PubMed CentralTM
1
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.