Резултати
еНаука >
Резултати >
Bioactivity profiling of varietal wines and coupage: in vitro anti-inflammatory potential
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Bioactivity profiling of varietal wines and coupage: in vitro anti-inflammatory potential | Аутори: | Beara, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | 2nd UNIFood Conference, UNIFood2021, Belgrade, September 24-25, 2021 | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7522-066-4![]() ![]() |
Колација: | str. 25-25 | DOI: | 10.5281/zenodo.10957068 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=118374&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/591536 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.