Резултати

Назив: | Upotreba integralnog brašna u hotelskoj kuhinji Wholemeal Flours in Hotel-restaurants |
Аутори: | Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2004 | Публикација: | Turizam: naučno-stručni časopis iz turizma | ISSN: | 1450-6661![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Science | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 8 str. 117-118 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=11159&source=eNauka&language=en https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/19831 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/593849 |
URL: | http://www.dgt.uns.ac.rs/en/homepage/turizam/turizam-archive/ http://www.dgt.uns.ac.rs/dokumentacija/turizam/arhiva/turizam8.pdf |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.