Резултати

еНаука >  Резултати >  Upotreba integralnog brašna u hotelskoj kuhinji
Назив: Upotreba integralnog brašna u hotelskoj kuhinji
Wholemeal Flours in Hotel-restaurants
Аутори: Škrinjar, Marija ; Tešanović, Dragan  ; Popov-Raljić, Jovanka  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  
Година: 2004
Публикација: Turizam: naučno-stručni časopis iz turizma
ISSN: 1450-6661 Turizam Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Science
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 str. 117-118
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=11159&source=eNauka&language=en
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/19831
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/593849
URL: http://www.dgt.uns.ac.rs/en/homepage/turizam/turizam-archive/
http://www.dgt.uns.ac.rs/dokumentacija/turizam/arhiva/turizam8.pdf
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.