Резултати
еНаука >
Резултати >
The use of starter cultures in the meat industry and their effect on the quality of meatproducts – A review
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The use of starter cultures in the meat industry and their effect on the quality of meatproducts – A review | Аутори: | Đukić, Dragutin; Stojanova, Monika; Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | World Journal Biology Pharmacy and health Sciences 7(3) | Издавач: | WJBPHS | Тип резултата: | Научна критика и полемика | DOI ![]() | 10.30547/wjbhps | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/604867 https://unilib.phaidrabg.rs/o:396 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.