Резултати

еНаука >  Резултати >  The use of starter cultures in the meat industry and their effect on the quality of meatproducts – A review
Назив: The use of starter cultures in the meat industry and their effect on the quality of meatproducts – A review
Аутори: Đukić, Dragutin; Stojanova, Monika; Vesković-Moračanin, Slavica  ; Todor-Stojanova, Marina; Şatana , Aziz
Година: 2021
Публикација: World Journal Biology Pharmacy and health Sciences 7(3)
Издавач: WJBPHS
Тип резултата: Научна критика и полемика
DOI 10.30547/wjbhps
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/604867
https://unilib.phaidrabg.rs/o:396
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.