Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of carbendazim residues in fruit juices by liquid chromatography-tandem mass spectrometry
Назив: Determination of carbendazim residues in fruit juices by liquid chromatography-tandem mass spectrometry
Аутори: Grujić, Svetlana  ; Radišić, Marina; Vasiljević, Tatjana  ; Laušević, Mila
Година: 2005
Публикација: Food Additives and Contaminants
ISSN: 0265-203X Food Additives and Contaminants Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 22 br. 11 str. 1132-1137
DOI: 10.1080/02652030500352863
WoS-ID: 000233851900009
Scopus-ID: 2-s2.0-31644443943
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/605439
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6052
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

41
SCOPUSTM
29
OpenCitations
39
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.