Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj različitih nivoa proteina u hrani na masu i udeo jestivih pratećih proizvoda klanja pilića
Назив: Uticaj različitih nivoa proteina u hrani na masu i udeo jestivih pratećih proizvoda klanja pilića
Аутори: Dosković, Vladimir  ; Bogosavljević-Bošković, Snežana  ; Škrbić, Zdenka  ; Petrović, Milun  ; Lukić, Miloš  ; Rakonjac, Simeon  ; Petričević, Veselin  
Година: 2020
Публикација: Zbornik radova - XXV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 13-14. mart 2020. godine
Издавач: Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 303-308
VBS COBISS: 17692937
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/622608
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/17692937#izum.si
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20098
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.