Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj različitih nivoa proteina u hrani na masu i udeo jestivih pratećih proizvoda klanja pilića
Назив: | Uticaj različitih nivoa proteina u hrani na masu i udeo jestivih pratećih proizvoda klanja pilića | Аутори: | Dosković, Vladimir ; Bogosavljević-Bošković, Snežana ; Škrbić, Zdenka ; Petrović, Milun ; Lukić, Miloš ; Rakonjac, Simeon ; Petričević, Veselin | Година: | 2020 | Публикација: | Zbornik radova - XXV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 13-14. mart 2020. godine | Издавач: | Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 303-308 | VBS COBISS: | 17692937 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/622608 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/17692937#izum.si https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20098 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.