Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of Different Pre-Distillation Steps on Aromatic Profile of Plum Spirits Produced by Traditional and Modified Methods
Назив: Influence of Different Pre-Distillation Steps on Aromatic Profile of Plum Spirits Produced by Traditional and Modified Methods
Аутори: Popović, Branko  ; Mitrović, Olga  ; Nikićević, Ninoslav; Tešević, Vele  ; Urošević, Ivan; Miletić, Nemanja  ; Milojević, Svetomir  
Година: 2023
Публикација: Processes
ISSN: 2227-9717 Processes Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 3 str. 863-863
DOI: 10.3390/pr11030863
WoS-ID: 000968255300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85152666860
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/643624
https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/666
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6329
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6249
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19838
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200215 (Institut za voćarstvo, Čačak)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

3
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца