Резултати

еНаука >  Резултати >  Primena HACCP sistema u proizvodnji jogurta
Назив: Primena HACCP sistema u proizvodnji jogurta
Аутори: Čobanović, Ksenija; Kecman, Jelena; Popović-Vranješ, Anka 
Година: 2008
Публикација: Menadžment totalnim kvalitetom & izvrsnost
ISSN: 1452-0680 Menadžment totalnim kvalitetom and izvrsnost Претражи идентификатор
Издавач: Beograd : YUSQ - Quality and Standardization Association of S&M
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 36 br. 1/2 str. 359-362
VBS COBISS: 166956300
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/166956300#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/655654
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.