Резултати

еНаука >  Резултати >  HPLC screening of phenolic compounds in winter savory (Satureja montana L.) extracts
Назив: HPLC screening of phenolic compounds in winter savory (Satureja montana L.) extracts
Аутори: Ćetković, Gordana  ; Mandić, Anamarija I.  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Đilas, Sonja M. ; Tumbas, Vesna T.  
Година: 2007
Публикација: Journal of liquid chromatography & related technologies
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies
ISSN: 1082-6076 Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies Претражи идентификатор
Издавач: Monticello, NY : Marcel Dekker
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 30 br. 2 str. 293-306
DOI: 10.1080/10826070601063559
WoS-ID: 000242768100011
Scopus-ID: 2-s2.0-33845682080
VBS COBISS: 1026324149
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1026324149#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/669467
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

36
SCOPUSTM
23
OpenCitations
30
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.