Резултати

еНаука >  Резултати >  Uporedo ispitivanje kvaliteta kavurme proizvedene na tradicionalni način i u industrijskim uslovima
Назив: Uporedo ispitivanje kvaliteta kavurme proizvedene na tradicionalni način i u industrijskim uslovima
Аутори: Kurćubić, Vladimir  ; Mašković, Pavle  ; Kitić, Violeta
Година: 2019
Публикација: Zbornik radova - XXIV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 15-16. mart 2019. godine
Издавач: Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 797-802
VBS COBISS: 525026197
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/525026197#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/679804
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.