Резултати
еНаука >
Резултати >
Economic indicators of profitability in the production of organic and conventional foodand psychological ways of overcoming the crisis in managers due to the possible decline of business during the COVID-19 pandemic

Назив: | Economic indicators of profitability in the production of organic and conventional foodand psychological ways of overcoming the crisis in managers due to the possible decline of business during the COVID-19 pandemic | Аутори: | V. Mitić ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | BizInfo (Blace) Journal of Economics, Management and Informatics | ISSN: | 2217-2769![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 2 str. 99-107 | DOI: | 10.5937/bizinfo2202099M | URI: | http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/9239 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/715362 |
URL: | https://bizinfo.edu.rs/index.php/bizinfo/article/view/291 | М-категорија: | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.