Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of rapid chilling of carcasses and earlier deboning post-mortem on colour of pork semimembranosus muscle
| Назив: | Effects of rapid chilling of carcasses and earlier deboning post-mortem on colour of pork semimembranosus muscle | Аутори: | Tomović, Vladimir |
Година: | 2009 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор |
Издавач: | Beograd-Zemun : Institut za stočarstvo | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 80 br. 4 str. 1188-1193 | DOI: | 10.1016/j.meatsci.2008.05.013 | WoS-ID: | 000260294000032 | Scopus-ID: | 2-s2.0-52149103790 | VBS COBISS: | 518749333 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/13386 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/518749333#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/721167 |
М-категорија: | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.