Rezultati
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Contribution to the improvement of products quality in baking industry | Autori: | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2009 | Publikacija: | International Journal for Quality Research | ISSN: | 1800-6450![]() ![]() |
Izdavač: | Podgorica : Center of quality, University of Montenegro Kragujevac : Center of quality, University of Kragujevac |
Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 3 br. 3 str. 209-216 | WoS-ID: | 000433864700001 | VBS COBISS: | 516776085 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/516776085#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/741629 |
M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.