Резултати
еНаука >
Резултати >
Does application of naphthenic acids in early fruit development stage result in prolonged effect on cold storage and shelf life of apricot fruit?
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Does application of naphthenic acids in early fruit development stage result in prolonged effect on cold storage and shelf life of apricot fruit? | Аутори: | Kevrešan, Žarko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Institute for Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 49 br. 2 str. 139-153 | DOI: | 10.5937/ffr49-38246 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85144904332 | VBS COBISS: | 114299657 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/114299657#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/751545 |
М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.