Резултати

еНаука >  Резултати >  Does application of naphthenic acids in early fruit development stage result in prolonged effect on cold storage and shelf life of apricot fruit?
Назив: Does application of naphthenic acids in early fruit development stage result in prolonged effect on cold storage and shelf life of apricot fruit?
Аутори: Kevrešan, Žarko  ; Milić, Biserka  ; Bajić, Aleksandra  ; Kovač, Renata M.  ; Milović, Maja  ; Kalajdžić, Jelena  ; Barać, Gordana  
Година: 2022
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 49 br. 2 str. 139-153
DOI: 10.5937/ffr49-38246
Scopus-ID: 2-s2.0-85144904332
VBS COBISS: 114299657
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/114299657#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/751545
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.