Резултати

еНаука >  Резултати >  Antibacterial Activity of Red Wine
Назив: Antibacterial Activity of Red Wine
Аутори: Đorđević, Neda  ; Novaković, Irena; Todorović Vukotić, Nevena  ; Tešević, Vele  ; Pajović, Snežana  
Година: 2021
Публикација: Proceedings - 7th Workshop Specific Methods for Food Safety and Quality, September 22nd, 2021, Belgrade, Serbia [is an online satellite event of] 15th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry - Physical Chemistry 2021
Издавач: Belgrade : Vinča Institute of Nuclear Sciences - National Institute of the Republic of Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 188-191
VBS COBISS: 80226057
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/80226057#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/753605
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.