Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Effect of sourdough on the fermentation of dough pieces and quality of bread made with rye flour
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Effect of sourdough on the fermentation of dough pieces and quality of bread made with rye flour | Autori: | Djukic, Dragutin; Radovic, Milorad; Mandic, Leka ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2014 | Publikacija: | Journal of Hygienic Engineering and Design | ISSN: | 1857-8489![]() ![]() |
Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 7 str. 37-43 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/762724 | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz ORCID-a) Mandić, Leka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.