Резултати

еНаука >  Резултати >  Rheological characteristics of dough enriched with carob and sugar beet fibres
Назив: Rheological characteristics of dough enriched with carob and sugar beet fibres
Аутори: Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Maravić, Nikola  ; Smole-Možina, Sonja; Luskar, Lucija; Nikolić, Ivana  ; Đorđević, Marijana  
Година: 2016
Публикација: Proceedings, III International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 25-27th October 2016
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 80-85
DOI: 10.5281/zenodo.8137734
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/768917
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Djordjević, Marijana
Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.