Резултати
Назив: | Rheological characteristics of dough enriched with carob and sugar beet fibres | Аутори: | Šoronja-Simović, Dragana ; Šereš, Zita ; Maravić, Nikola ; Smole-Možina, Sonja; Luskar, Lucija; Nikolić, Ivana ; Đorđević, Marijana | Година: | 2016 | Публикација: | Proceedings, III International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 25-27th October 2016 | Издавач: | Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 80-85 | DOI: | 10.5281/zenodo.8137734 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/768917 | URL: | https://foodtech.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Djordjević, Marijana Migrirano iz RIS podataka |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.