Резултати
еНаука >
Резултати >
Nutritional evaluation of cooked sausages in the market of the republic of Serbia using the nutri-score methodology
Назив: | Nutritional evaluation of cooked sausages in the market of the republic of Serbia using the nutri-score methodology | Аутори: | Stamenić, Tamara ; Petričević, Maja ; Šobajić, Slađana; Stajić, Slaviša ; Stanišić, Nikola ; Keškić, Tanja ; Živković, Vladimir | Година: | 2023 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор | Издавач: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 39 br. 1 str. 73-86 | DOI: | 10.2298/BAH2301073S | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/870 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/774169 |
URL: | https://istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2023/06/06.BAH-23-1-8-15.05.2023.-Stameni%C4%87-et-al..pdf | Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |