Резултати

еНаука >  Резултати >  Nutritional evaluation of cooked sausages in the market of the republic of Serbia using the nutri-score methodology
Назив: Nutritional evaluation of cooked sausages in the market of the republic of Serbia using the nutri-score methodology
Аутори: Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Šobajić, Slađana; Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Keškić, Tanja  ; Živković, Vladimir  
Година: 2023
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 39 br. 1 str. 73-86
DOI: 10.2298/BAH2301073S
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/870
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/774169
URL: https://istocar.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2023/06/06.BAH-23-1-8-15.05.2023.-Stameni%C4%87-et-al..pdf
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца