Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of grazing and indoor systems on goat milk, brined cheese and whey quality
Назив: | The influence of grazing and indoor systems on goat milk, brined cheese and whey quality | Аутори : | Paskaš, Snežana; Miočinović, Jelena ; Pihler, Ivan ; Čobanović, Ksenija ; Savić, Mila ; Becskei, Zsolt | Година: | 2023 | Публикација: | Mljekarstvo | ISSN: | 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 73 br. 3 str. 143-154 | DOI: | 10.15567/mljekarstvo.2023.0301 | WoS-ID: | 001021083800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85163624235 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6391 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/775013 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3139 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) Организовање одрживе производње органског узгоја јагњади као подршка руралног развоја |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |