Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of grazing and indoor systems on goat milk, brined cheese and whey quality
Назив: The influence of grazing and indoor systems on goat milk, brined cheese and whey quality
Аутори Paskaš, Snežana; Miočinović, Jelena  ; Pihler, Ivan  ; Čobanović, Ksenija  ; Savić, Mila  ; Becskei, Zsolt  
Година: 2023
Публикација: Mljekarstvo
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 73 br. 3 str. 143-154
DOI: 10.15567/mljekarstvo.2023.0301
WoS-ID: 001021083800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85163624235
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6391
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/775013
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3139
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine)
Организовање одрживе производње органског узгоја јагњади као подршка руралног развоја
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца