Резултати

еНаука >  Резултати >  Organoleptičke osobine jagnjećeg mesa - faktor kvaliteta
Назив: Organoleptičke osobine jagnjećeg mesa - faktor kvaliteta
Organoleptic properties of Lamb meat: Factor of quality
Аутори: Ivanović, Snežana  ; Lilić, Slobodan  ; Žujović, Miroslav  ; Pavlović, Ivan  
Година: 2004
Публикација: Veterinarski glasnik
ISSN: 0350-2457 Veterinarski glasnik Претражи идентификатор
Издавач: Beograd : Fakultet veterinarske medicine
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 3-4 str. 351-358
DOI: 10.2298/VETGL0404351I
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/778290
https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/65
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца