Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of an intensive growing technology on antioxidant capacity and phenolic composition of blackberry Čačanska Bestrna
Назив: Influence of an intensive growing technology on antioxidant capacity and phenolic composition of blackberry Čačanska Bestrna
Влияние на интензивна технология на отглеждане върху антиоксидантната способност и фенолно съдържание на къпина сорт ‘Чачанска Бестрна’
Аутори: Karaklajić-Stajić, Žaklina  ; Tomić, Jelena  ; Pešaković, Marijana  ; Paunović, Svetlana M.  ; Rilak, Boris  ; Milinković, Mira  
Година: 2019
Публикација: Book of Summaries : 22nd International Scientific Conference ‘EcoMountain - 2019’, May 16‒17, RIMSA - Troyan, Bulgaria
ISSN: 1311-0489 Претражи идентификатор
Издавач: Troyan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, Bulgaria
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 120-121
URI: https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/604
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/790648
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.