Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of an intensive growing technology on antioxidant capacity and phenolic composition of blackberry Čačanska Bestrna

Назив: | Influence of an intensive growing technology on antioxidant capacity and phenolic composition of blackberry Čačanska Bestrna Влияние на интензивна технология на отглеждане върху антиоксидантната способност и фенолно съдържание на къпина сорт ‘Чачанска Бестрна’ |
Аутори: | Karaklajić-Stajić, Žaklina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Book of Summaries : 22nd International Scientific Conference ‘EcoMountain - 2019’, May 16‒17, RIMSA - Troyan, Bulgaria | ISSN: | 1311-0489![]() ![]() |
Издавач: | Troyan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, Bulgaria | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 120-121 | URI: | https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/604 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/790648 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.