Rezultati

eNauka >  Rezultati >  EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITY
Naziv: EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITY
Autori: Delić, Nikola  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Maksimović, Nevena  ; Keškić, Tanja  
Godina: 2023
Publikacija: Proceedings of the 14th International Symposium "Modern Trends in Livestock Production"
Izdavač: Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-82431-80-0 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 346-354
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/900
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/794678
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca