Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterization of organic Spirulina spp. and Chlorella vulgaris as one of the most nutrient-dense food
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Characterization of organic Spirulina spp. and Chlorella vulgaris as one of the most nutrient-dense food Charakterisierung von bio form Spirulina spp. und Chlorella vulgaris als eines der nährstoffreichsten Lebensmittel |
Аутори: | Čabarkapa, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene | ISSN: | 0003-925X![]() ![]() |
Издавач: | Alfeld: Verlag M. und H. Schaper GmbH | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 73 br. 3 str. 78-85 | DOI ![]() | 10.2376/0003-925X-73-78 | WoS-ID: | 000928475700001 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/796095 http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/207 http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/403 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Čabarkapa, Ivana | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.