Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of organic Spirulina spp. and Chlorella vulgaris as one of the most nutrient-dense food
Назив: Characterization of organic Spirulina spp. and Chlorella vulgaris as one of the most nutrient-dense food
Charakterisierung von bio form Spirulina spp. und Chlorella vulgaris als eines der nährstoffreichsten Lebensmittel
Аутори: Čabarkapa, Ivana  ; Rakita, Slađana  ; Popović, Sanja  ; Tomičić, Zorica  ; Spasevski, Nedeljka  ; Vulić, Jelena  ; Đuragić, Olivera  
Година: 2022
Публикација: Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene
ISSN: 0003-925X Archiv Fur Lebensmittelhygiene Претражи идентификатор
Издавач: Alfeld: Verlag M. und H. Schaper GmbH
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 73 br. 3 str. 78-85
DOI 10.2376/0003-925X-73-78
WoS-ID: 000928475700001
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/796095
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/207
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/403
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Čabarkapa, Ivana
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.