Резултати

еНаука >  Резултати >  The development of near-infrared spectroscopy (NIRS) calibration for prediction of ash content in legumes on the basis of two different reference methods
Назив: The development of near-infrared spectroscopy (NIRS) calibration for prediction of ash content in legumes on the basis of two different reference methods
Аутори: Pojić, Milica  ; Mastilović, Jasna  ; Palić, Dragan  ; Pestorić, Mladenka  
Година: 2010
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 123 br. 3 str. 800-805
DOI: 10.1016/j.foodchem.2010.05.013
WoS-ID: 000280917800035
Scopus-ID: 2-s2.0-77954625272
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/798385
Пројекат: Ministry of Science and Technological Development, Republic of Serbia [20066]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

27
SCOPUSTM
15
OpenCitations
24
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.