Резултати

еНаука >  Резултати >  The Impact of Enological Products for Tartaric Stabilization on Wine Filterability
Назив: The Impact of Enological Products for Tartaric Stabilization on Wine Filterability
Аутори: Puskaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Vučurović, Vesna  
Година: 2021
Публикација: Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly
ISSN: 1451-9372 Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly / CICEQ Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade: Association of the Chemical Engineers of Serbia
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 27 br. 4 str. 355-362
DOI: 10.2298/CICEQ200913003P
WoS-ID: 000751044400005
Scopus-ID: 2-s2.0-85123192217
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/800807
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.