Резултати
еНаука >
Резултати >
The Impact of Enological Products for Tartaric Stabilization on Wine Filterability
Назив: | The Impact of Enological Products for Tartaric Stabilization on Wine Filterability | Аутори: | Puskaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Vučurović, Vesna | Година: | 2021 | Публикација: | Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly | ISSN: | 1451-9372 Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly / CICEQ Претражи идентификатор | Издавач: | Belgrade: Association of the Chemical Engineers of Serbia | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 27 br. 4 str. 355-362 | DOI: | 10.2298/CICEQ200913003P | WoS-ID: | 000751044400005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85123192217 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/800807 | Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet) | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.