Rezultati
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Comparison of the products of Kombucha fermentation on sucrose and molasses | Autori: | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2008 | Publikacija: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 106 br. 3 str. 1039-1045 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2007.07.020 | WoS-ID: | 000250069900022 | Scopus-ID: | 2-s2.0-34548526769 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14565 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/823742 |
Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | M-kategorija: | 21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.