Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of Osmotic Dehydration on the Hot Air Drying of Apricot Halves: Drying Kinetics, Mass Transfer, and Shrinkage
Назив: Effects of Osmotic Dehydration on the Hot Air Drying of Apricot Halves: Drying Kinetics, Mass Transfer, and Shrinkage
Аутори: Pavkov, Ivan S  ; Radojcin, Milivoj T  ; Stamenkovic, Zoran  ; Keselj, Krstan R  ; Tylewicz, Urszula; Sipos, Peter; Ponjican, Ondrej O  ; Sedlar, Aleksandar D  
Година: 2021
Публикација: PROCESSES
ISSN: 2227-9717 Processes Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 2 str. 202-202
DOI: 10.3390/pr9020202
WoS-ID: 000623126400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85099718453
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/826927
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200125 (Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

14
SCOPUSTM
5
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.