Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of Chestnut Tannins and Vitamin E Supplementation to Linseed Oil-Enriched Diets on Growth Performance, Meat Quality, and Intestinal Morphology of Broiler Chickens
Назив: | Effect of Chestnut Tannins and Vitamin E Supplementation to Linseed Oil-Enriched Diets on Growth Performance, Meat Quality, and Intestinal Morphology of Broiler Chickens | Аутори: | Peric, Lidija V; Zikic, Dragan R ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | AGRICULTURE-BASEL | ISSN: | 2077-0472![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 11 str. 1772-1772 | DOI: | 10.3390/agriculture12111772 | WoS-ID: | 000883354600001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85141759109 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/828912 | Пројекат: | Slovenian Research Agency (Ljubljana, Slovenia) [P4-0097] Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200117 (Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet) |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.