Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Chestnut Tannins and Vitamin E Supplementation to Linseed Oil-Enriched Diets on Growth Performance, Meat Quality, and Intestinal Morphology of Broiler Chickens
Назив: Effect of Chestnut Tannins and Vitamin E Supplementation to Linseed Oil-Enriched Diets on Growth Performance, Meat Quality, and Intestinal Morphology of Broiler Chickens
Аутори: Peric, Lidija V; Zikic, Dragan R  ; Djukic-Stojcic, Mirjana; Tomovic, Vladimir M; Leskovec, Jakob; Levart, Alenka; Salobir, Janez; Kanacki, Zdenko; Rezar, Vida
Година: 2022
Публикација: AGRICULTURE-BASEL
ISSN: 2077-0472 Agriculture-Basel Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 11 str. 1772-1772
DOI: 10.3390/agriculture12111772
WoS-ID: 000883354600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85141759109
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/828912
Пројекат: Slovenian Research Agency (Ljubljana, Slovenia) [P4-0097]
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200117 (Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

2
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.