Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of Chestnut Tannins and Vitamin E Supplementation to Linseed Oil-Enriched Diets on Growth Performance, Meat Quality, and Intestinal Morphology of Broiler Chickens
Naziv: Effect of Chestnut Tannins and Vitamin E Supplementation to Linseed Oil-Enriched Diets on Growth Performance, Meat Quality, and Intestinal Morphology of Broiler Chickens
Autori: Peric, Lidija V; Zikic, Dragan R  ; Djukic-Stojcic, Mirjana; Tomovic, Vladimir M; Leskovec, Jakob; Levart, Alenka; Salobir, Janez; Kanacki, Zdenko; Rezar, Vida
Godina: 2022
Publikacija: AGRICULTURE-BASEL
ISSN: 2077-0472 Agriculture-Basel Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 12 br. 11 str. 1772-1772
DOI: 10.3390/agriculture12111772
WoS-ID: 000883354600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85141759109
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/828912
Projekat: Slovenian Research Agency (Ljubljana, Slovenia) [P4-0097]
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200117 (Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet)
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

3
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.