Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Selected Drying Methods and Emerging Drying Intensification Technologies on the Quality of Dried Fruit: A Review
Назив: Effect of Selected Drying Methods and Emerging Drying Intensification Technologies on the Quality of Dried Fruit: A Review
Аутори: Radojcin, Milivoj T  ; Pavkov, Ivan S  ; Bursac-Kovacevic, Danijela; Putnik, Predrag; Wiktor, Artur; Stamenkovic, Zoran  ; Keselj, Krstan R  ; Gere, Attila
Година: 2021
Публикација: PROCESSES
ISSN: 2227-9717 Processes Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 1 str. 132-132
DOI: 10.3390/pr9010132
WoS-ID: 000610763800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85099962682
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/830135
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200125 (Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

52
SCOPUSTM
11
OpenCitations
39
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.