Резултати
еНаука >
Резултати >
Possibility of using sofistician rheological method at quality determination of wheat flour,
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Possibility of using sofistician rheological method at quality determination of wheat flour, | Аутори: | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | Food Processing, Quality and Safety | ISSN: | 1821-0554![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Institut za prehrambene tehnologije | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 35 br. 03 str. 125-128 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/835593 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/267572999#izum.si |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Janić Hajnal, Elizabet | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.