Резултати
еНаука >
Резултати >
Legume authentication method based on fatty acid composition: A case of green bean and peas
| Назив: | Legume authentication method based on fatty acid composition: A case of green bean and peas | Аутори: | Ilić, Marko |
Година: | 2022 | Публикација: | Book of Abstracts / XIV International Conference of Chemists, Technologists and Ecologists of the Republic of Srpska, Banja Luka, October 21-22, 2022 | Издавач: | Banja Luka: University of Banja Luka, Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99938-54-96-8 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 104-104 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/835740 | URL: | https://savjetovanje.tf.unibl.org/home/digital-library/book-of-abstracts/ | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Pastor, Kristian | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.