Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of Sensory Characteristics of Common Carp Reared in Purified Wastewater from a Slaughterhouse
Назив: Evaluation of Sensory Characteristics of Common Carp Reared in Purified Wastewater from a Slaughterhouse
Аутори: Pelić, Miloš  ; Živkov Baloš, Milica  ; Novakov, Nikolina  ; Puvača, Nikola  ; Kureljušić, Jasna  ; Gavrilović, Ana  ; Ljubojević Pelić, Dragana  
Година: 2023
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of Meat Hygiene and Technology — Belgrade, Serbia
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 2 str. 298-302
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.56
Scopus-ID: 2-s2.0-85179120537
VBS COBISS: 126431753
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/727
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/843174
https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/810
URL: http://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/2023.64.2.56/441
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Puvača, Nikola
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.