Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of Sensory Characteristics of Common Carp Reared in Purified Wastewater from a Slaughterhouse
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Evaluation of Sensory Characteristics of Common Carp Reared in Purified Wastewater from a Slaughterhouse | Аутори: | Pelić, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Издавач: | Institute of Meat Hygiene and Technology — Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 64 br. 2 str. 298-302 | DOI: | 10.18485/meattech.2023.64.2.56 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85179120537 | VBS COBISS: | 126431753 | URI: | https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/727 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/843174 https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/810 |
URL: | http://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/2023.64.2.56/441 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Puvača, Nikola | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.