Резултати

еНаука >  Резултати >  Detection of Milk Fat in Dairy Products — An Alternative Approach
Назив: Detection of Milk Fat in Dairy Products — An Alternative Approach
Аутори: Bajčić, Aleksandar  ; Trbović, Dejana  ; Vasilev, Dragan  ; Đorđević, Vesna  ; Branković Lazić, Ivana  ; Silađi, Čaba  ; Petronijević, Radivoj  
Година: 2023
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 2 str. 285-288
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.53
Scopus-ID: 2-s2.0-85179120446
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:3328
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852746
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3765
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Branković Lazić, Ivana
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.