Резултати

еНаука >  Резултати >  Physicochemical and sensory properties of pork liver pâté formulated with sunflower oleogel as fat substituent
Назив: Physicochemical and sensory properties of pork liver pâté formulated with sunflower oleogel as fat substituent
Аутори: Županjac, Miloš  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  ; Đermanović, Branislava  
Година: 2023
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of Meat Hygiene and Technology. Belgrade, Serbia
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 2 str. 416-421
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.80
Scopus-ID: 2-s2.0-85179110005
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856872
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/408
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.