Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of technology of extruding of Amaranthus sp. grits
Назив: Optimization of technology of extruding of Amaranthus sp. grits
Аутори: Bodroža-Solarov, Marija  ; Filipčev, Bojana  ; Psodorov, Đorđe ; Lević, Ljubinko ; Cvetković, Biljana  ; Stojičević, Milovan
Година: 2007
Публикација: International Congress „Food Technology, Quality and Safety“, I Symposium of Biotechnology and Food Microbiology, 1, Novi Sad, Srbija, 2007, 13. nov - 15. nov
Издавач: Novi Sad, Srbija: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 987-86-7994-008-7 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 22-26
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859808
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.