Резултати
еНаука >
Резултати >
The use of bioactive components of plant raw materials from the far eastern region for flour confectionery production

Назив: | The use of bioactive components of plant raw materials from the far eastern region for flour confectionery production | Аутори: | Y. Osipenko, Elena; Y. Denisovich, Yuliya; A. Gavrilova, Galina; Y. Vodolagina, Ekaterina | Остала ауторства: | Petković, Marko ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | AIMS Agriculture and Food | ISSN: | 2471-2086![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 4 br. 1 str. 73-87 | DOI: | 10.3934/agrfood.2019.1.73 | WoS-ID: | 000461487000005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85061975561 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862692 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Petković, Marko | Напомена: | Petković, Marko - recenzent | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.