Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolate
Naziv: Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolate
Autori: Lončarević, Ivana  ; Stožinić, Milica  ; Pajin, Biljana  ; Nikolić, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Šojić, Branislav  ; Zarić, Danica  
Godina: 2023
Publikacija: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Pretraži identifikator
Izdavač: Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu - Naučni institut za prehrambene tehnologije
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: br. 00 str. 32-32
DOI: 10.5937/ffr0-46552
Scopus-ID: 2-s2.0-85180998619
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/864100
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7075
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz CrossRef-a) Stožinić, Milica
M-kategorija: 
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.