Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Shelf-life study of osmodehydrated white cabbage packaged in modified atmosphere: A mathematical approach
Naziv: Shelf-life study of osmodehydrated white cabbage packaged in modified atmosphere: A mathematical approach
Autori: Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Šuput, Danijela  ; Lončar, Biljana  ; Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  
Godina: 2021
Publikacija: Journal of Applied Botany and Food Quality
ISSN: 1439-040X Journal of applied botany and food quality Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 94 str. 47-52
DOI: 10.5073/JABFQ.2021.094.006
WoS-ID: 000649530100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85107877006
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/865925
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/826
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

3
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca