Резултати

еНаука >  Резултати >  Monitoring tomato concentrate production: nutritive and sensory properties of tomato concentrate produced in two different ways
Назив: Monitoring tomato concentrate production: nutritive and sensory properties of tomato concentrate produced in two different ways
Аутори: Milić, Anita  ; Turan, Jan; Vujičić, Milana; Daničić, Tatjana  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Šumić, Zdravko  
Година: 2023
Публикација: Book of Abstracts / 14th International Scientific and Professional Conference „With Food to Health“, Osijek, 14-15 September 2023
Издавач: Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Tehnology Osijek
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7005-92-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 113-113
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/867992
URL: http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2023/09/14HDZ_2023_Book-of-abstracts-4.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Milić, Anita
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.