Резултати
еНаука >
Резултати >
Monitoring tomato concentrate production: nutritive and sensory properties of tomato concentrate produced in two different ways
Назив: | Monitoring tomato concentrate production: nutritive and sensory properties of tomato concentrate produced in two different ways | Аутори: | Milić, Anita ; Turan, Jan; Vujičić, Milana; Daničić, Tatjana ; Tepić Horecki, Aleksandra ; Šumić, Zdravko | Година: | 2023 | Публикација: | Book of Abstracts / 14th International Scientific and Professional Conference „With Food to Health“, Osijek, 14-15 September 2023 | Издавач: | Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Tehnology Osijek | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-7005-92-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 113-113 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/867992 | URL: | http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2023/09/14HDZ_2023_Book-of-abstracts-4.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Milić, Anita | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.