Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of main production variables to nutritional characteristics of winery effluent Kombucha
Назив: Influence of main production variables to nutritional characteristics of winery effluent Kombucha
Аутори: Vukmanović, Stefan ; Vitas, Jasmina  ; Kravić, Snežana  ; Stojanović, Zorica  ; Đurović, Ana  ; Cvetković, Biljana  ; Malbaša, Radomir  
Година: 2024
Публикација: Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, CI&CEQ
ISSN: 1451-9372 Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly / CICEQ Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade: Association of the Chemical Engineers of Serbia
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 00 str. 1-1
DOI: 10.2298/CICEQ231002001V
WoS-ID: 001257128900002
Scopus-ID: 2-s2.0-85197271420
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/888588
URL: https://doiserbia.nb.rs/img/doi/1451-9372/2024%20OnLine-First/1451-93722400001V.pdf
Пројекат: Ministry of Science, Technological Development and Innovations, Republic of Serbia [451-03-65/2024-03/200134]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
(Preuzeto iz CrossRef-a) Cvetković, Biljana
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.