Резултати

еНаука >  Резултати >  Formulation of a new high-protein food product based on the valorization of oil industry waste
Назив: Formulation of a new high-protein food product based on the valorization of oil industry waste
Аутори: Popović, Ljiljana  ; Vujetić, Jelena  ; Šarić, Bojana  ; Jovanov, Pavle  ; Đermanović, Branislava  ; Prodanović, Jelena  
Година: 2023
Публикација: Book of abstract / 37th EFFoST International Conference 2023: Sustainable Food and Industry 4.0: Towards the 2030 Agenda, Valencia, 6-8 November 2023
Издавач: Modena: Università degli Studi di Modena e Reggio Emilia, Department of Agri-Food Sciences and Technologies
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 385-385
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/893642
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Vujetić, Jelena
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.