Резултати
еНаука >
Резултати >
Formulation of a new high-protein food product based on the valorization of oil industry waste
Назив: | Formulation of a new high-protein food product based on the valorization of oil industry waste | Аутори: | Popović, Ljiljana ; Vujetić, Jelena ; Šarić, Bojana ; Jovanov, Pavle ; Đermanović, Branislava ; Prodanović, Jelena | Година: | 2023 | Публикација: | Book of abstract / 37th EFFoST International Conference 2023: Sustainable Food and Industry 4.0: Towards the 2030 Agenda, Valencia, 6-8 November 2023 | Издавач: | Modena: Università degli Studi di Modena e Reggio Emilia, Department of Agri-Food Sciences and Technologies | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 385-385 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/893642 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Vujetić, Jelena | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.