Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of transglutaminase treatment on functional properties of probiotic yoghurt

Назив: | Effects of transglutaminase treatment on functional properties of probiotic yoghurt | Аутори: | Carić, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2007 | Публикација: | Book of Abstracts / 9th International Symposium on Interdisciplinary Regional Research – ISIRR 2007, (Hungary, Romania, Serbia), Novi Sad, June 21-23, 2007 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 55-55 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/898364 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Iličić, Mirela | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.